Hartelijke welkom op de website Aromabalance!

Aromabalance is een plek voor pure ontspanning en rust voor vrouwen.

Aroma brengt balans, net als massage. Beiden spreken je zintuigen aan en brengen je dichter bij jezelf. In een fijne  rustige sfeer  geef  ik diverse massage, ondersteund door krachtige aroma’s.

Enkele technieken die ik toepas, zijn aromaolie  massage, klassieke massage, afslankmassage , gelaat  massage en wellness behandelingen. Ze worden stuk voor stuk aangepast aan uw specifieke behoeften en aangevuld met de passende essentiële olie. Het zijn producten met een visie, die je terugvindt in mijn webshop. 100% zuiver en geselecteerd op hun geneeskrachtige effect. Ben je er enthousiast over? Bezoek dan zeker mijn webshop!

Osho zei eens: “Massage is iets dat je op een dag begint te leren, maar nooit zal afmaken.” Naast mijn diploma Klassieke massage heb ik diverse certificaten ontvangen met betrekking tot  Aromatherapy, Schoonheidsspecialisatie , basis Su djok therapie, Thaise massages en  diverse wellness behandelingen . Ik blijf mezelf verdiepen en bijscholen in nieuwe massagetechnieken. Ik heb een passie voor wat ik doe en wil er in blijven groeien. Als masseuse en als mens.

Graag zie ik u  bij  Aromabalance ! Ik hoop u in  mijn massage salon te mogen verwelkomen!

Welkom

Welkom