Thai Oil & Aroma Therapy Massage

Techniek en Inleiding
Deze Master Class is een logisch protocol van Thaise olie en aroma massage therapie technieken waarbij alle lichaamsdelen met uitzondering van de gehele buik en borst worden behandeld. Doel van de massage is om de cliënt zeer diep te laten ontspannen en tegelijkertijd het lichaam soepeler en sterker te maken.  Alle oefeningen zijn originele massage handelingen zoals die worden gedoseerd op de beroemde Thaise Internationale Massage Scholen als Wat Po, Chetawan Medical School en ITM (Chiang Mai). De technieken uit de lesstof zijn terug te vinden in :

Nuad BoRarn (ITM)

Thai Royal Oil & Aroma Therapy Massage (Wat Po, Chetawan Medical School)

Voor wie ? 

Het niveau van de master class is afgestemd op deelnemers met een professionele massage achtergrond.

Producten 

Naast de verschillende massage handelingen wordt tevens gebruikt gemaakt van 5 Golden Dragon Aroma Massage en diverse Zingiber Cassumunar houdende kruidenbalsems.

Wat kun je ermee?

Na het volgen van deze workshop en voldoende oefening na de les kunt u Thai Oil & Aroma Therapy Massage geven van ongeveer 1 uur.

 

 

 

Over Thaise Olie & Aroma Therapie Massage
Massage wordt al duizenden jaren gebruikt om ziekten en aandoeningen te genezen. Bij opgravingen in China zijn oude geschriften in een medisch handboek (Nei-jing) gevonden die dateren van meer dan 3000 jaar B.C. waarin acupressuur massage technieken worden beschreven. Dezelfde technieken werden later (1800 B.C.) uitgebreid beschreven in de Indiase Ayurvedische medische geschriften.

Veel mensen weten niet dat je veel ziekten kunt voorkomen door middel van wekelijkse massage en dat dit zelfs wetenschappelijk bewezen is. Er zijn in Thailand zelfs ziekenhuizen waar patiënten uitsluitend met Nuad Bo-Rarn massage technieken worden behandeld.

De beste resultaten voor de gezondheid krijg je zelfs bij een wekelijkse massage. Helaas is dit voor veel mensen te duur en of te tijdrovend en dat is nu precies waarom wij deze workshops hebben ontwikkeld en maken echte Traditionele Thaise Massage bereikbaar voor iedereen.

Deze massage werd oorspronkelijk alleen ontwikkeld voor het Thaise Koningshuis.Toen Koning Rama III echter de magnifieke resultaten aan den lijve ondervond, beval hij per Koninklijk decreet dat deze massage voor iedereen toegankelijk moest worden. Deze massage wordt nog steeds onderwezen aan de Wat Po Medical & Massage School in Bangkok.

Het is de methode om van je spanningen, stress en angst af te komen. Daarnaast zijn er nog vele andere redenen om te kiezen voor de Thaise Aroma Therapie zoals bijvoorbeeld bij allergische reacties, blaasontsteking, examenvrees, rouw verwerking, verminderde eetlust, concentratie problemen, verkoudheid, gewricht stijfheid, spierpijn, darmproblemen en sommige huid aandoeningen

Thai Aroma & Oil  Therapy Massage 1 daagse workshop 7 uur
Thai Aroma & Oil  Therapy Massage Feedback
Thai Aroma & Oil  Therapy Massage Kosten workshop : 120 euro incl. thaise massage producten

Inschrijven?

New Field

2 + 3 =

Zaterdag 29 september

 

10.00-17.00: WORKSHOP Thai Aroma & Oil Therapy
De prijs is  € 120 per persoon inclusief: koffie & thee, een foto geïllustreerd werkboek,  aroma massage olie (100 ml), 20 gr Thai Massage balsem. 
De workshop gaat door bij  7 deelnemers (1 als roulerend model) .

 

Locatie : Boschstraat 42, 4811 GH Breda

 

 

Algemeen cursusvoorwaarden

  • Deelnemen voor een workshop van Aromabalance kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de website.
  • Aanbetaling dient binnen te zijn eerste week na de inschrijving, dat is 50 % van het workshopbedrag.
  • Het volledige bedrag dient uiterlijk 7 dagen voor het starten van een workshop op onze rekening te staan.
  • We vragen u 15 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig te zijn.
  • Hygiëne staat bij ons op nummer 1, dat verwachten wij van u ook.
  • Annulering kan kosteloos maar uitsluitend  7 dagen voor het starten van een workshop. Wanneer een training/workshop  door de cursist niet op tijd wordt geannuleerd, zal  het  volledige workshopbedrag  in rekening worden gebracht.
  • Indien door Aromabalance wordt besloten dat een workshop geen doorgang kan vinden bij onvoldoende inschrijvingen,  krijgen alle reeds ingeschreven deelnemers binnen 3 werkdagen het inschrijfgeld retour gestort.

 

Workshops datum

   29 september  Thai Aroma & Oil Therapy massage   120 euro
14 oktober 

 Thai Oil, Aroma & Medical Hot Herbal Compress Massage Therapy   

96 euro 
27 oktober    Thai  Foot Reflexology Therapy massage   120 euro