Thai Foot Reflexology Therapy Massage 

Technieken en inleiding

Net zoals vele andere Thaise massage technieken is ook deze vorm van massage een afgeleide van Nuad BoRarn (en diverse Ayurvedische en Chinese vormen van geneeskunst) Thai Foot Reflexology Therapy Massage is een massage vorm die d.m.v. acupressuur, stretch- en buig bewegingen, strijk- en kneed bewegingen van de onderbenen, voeten en voetzolen het hele lichaam stimuleert.

In Thailand gaat men er vanuit dat deze holistische massagevorm de meest krachtige is van alle technieken. In heel Azië wordt deze therapie vorm in alle ziekenhuizen gebruikt in zo wel pre- en post operatieve omgevingen.

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd. (met de vingers, hand of een stokje). Doel van deze massage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgen licht kneden en acupressuur.

Het niveau van de master class is afgestemd op deelnemers met een professionele massage achtergrond.

Doel van workshop

Doel van deze hands-on workshop Thai Foot Reflexology Therapy Massage voor professionals is om studenten ( met een massage achtergrond ) in 7 uur  voldoende praktische kennis mee te geven om deze massage techniek (uiteraard na voldoende oefening) veilig te kunnen toepassen in de eigen praktijk.

Het protocol dat gevolgd word bestaat uit handelingen en volgordes zoals die aan Wat Po, Chetawan en ITM (beste massage scholen van Thailand) worden gedoceerd.

De les wordt gegeven via de VAK-methode. Dit houdt een visueel, auditief, kinesthetische manier van lesgeven in. Bij ons leer je door middel van imiteren van de demonstraties van de leraren, dus praktijkgericht, hands-on, om zeker te zijn dat je de juiste techniek goed leert.

Thai Foot Reflexology Therapy Massage 1 daagse workshop 5 1/2 uur
Thai Foot Reflexology Therapy Massage Feedback on the course and teachers
Thai Foot Reflexology Therapy Massage Kosten : 100 euro incl. thaise massage producten

Inschrijven?

New Field

3 + 4 =

Zondag 9 december 

10.00-15.30: WORKSHOP Thai Foot Reflexology Therapy 
De prijs is € 100,00 per persoon inclusief: koffie & thee,  het starterspakket  t.w.v 45 euro : les materiaal waaronder een met foto’s geïllustreerd werkboek, een origineel teakhouten Thais massage stokje, 500 ml 5 Golden Dragon Brand (kokos) voet massage olie, grote pot Thaise kruiden balsem groen (50 gr). 

 

Locatie : Boschstraat 42, 4811 GH Breda

Algemeen cursusvoorwaarden 

  • Deelnemen voor een workshop van Aromabalance kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de website.
  • Aanbetaling dient binnen te zijn eerste week na de inschrijving, dat is 50 % van het workshopbedrag.
  • Het volledige bedrag dient uiterlijk 7 dagen voor het starten van een workshop op onze rekening te staan.
  • We vragen u 15 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig te zijn.
  • Hygiëne staat bij ons op nummer 1, dat verwachten wij van u ook.
  • Annulering kan kosteloos maar uitsluitend  7 dagen voor het starten van een workshop. Wanneer een training/workshop  door de cursist niet op tijd wordt geannuleerd, zal  het  volledige workshopbedrag  in rekening worden gebracht.
  • Indien door Aromabalance wordt besloten dat een workshop geen doorgang kan vinden bij onvoldoende inschrijvingen,  krijgen alle reeds ingeschreven deelnemers binnen 3 werkdagen het inschrijfgeld retour gestort.

Workshops datum 

14 oktober Breda   Thai Oil, Aroma & Medical Hot Herbal Compress Massage Therapy 96 euro
  9 december Breda 

  Thai  Foot Reflexology Therapy massage 

100 euro 
  Thai Aroma & Oil Therapy massage