Levertijden en verzendinformatie

Betaalwijze

Alle online betalingen worden gedaan via het betalingssysteem “Mollie”. Het systeem zorgt voor een volledige veiligheid van betalingen en het behoud van persoonlijke en betalingsgegevens van de koper. Volg bij het betalen zorgvuldig de instructies van het betalingssysteem.

 1. U kunt bij ons op twee manieren betalen. U betaald via PayPal of u kunt kiezen betaling via IDEAL. Dit is de snelste methode. U betaald direct online. Kies uw bank en betaal online via uw eigen bank.

2. Na de betaling ontvang u de bevestiging van uw bestelling per e-mail. Als het blijkt dat we geen betaling van uw bestelling binnen 5 werkdagen hebben ontvangen, wordt uw bestelling geannuleerd.

Leveringsvoorwaarden in de regio Nederland en Belgie 

1. Wanneer de betaling door ons wordt ontvangen wordt uw pakket verzonden. Het minimale bestelbedrag in onze webshop is 30 euro.

2. Bij bestellingen van minder dan € 50,00 wordt  € 6,50 bezorgkosten berekend per bestelling in Nederland en 13 euro per bestelling in Belgie. Bestellingen binnen Nederland van meer dan 50 euro (exclusief de kosten van levering) worden GRATIS bij u thuis bezorgd. Bij bestelling vanaf 60 euro binnen Belgie worden geen verzendkosten berekend.

3. Levertijd: vanaf 3 tot 14 werkdagen. Het is afhankelijk van de beschikbare voorraad.

4. De bestellingen via webshop Aromabalance worden verzameld en 2 keer per week opgestuurd naar de afzenders. op dinsdag en vrijdag. Dat betekend als u uw bestelling zaterdag heeft geplaatst dan wordt het pakket opgestuurd op de dinsdag komende week, indien de betaling is ontvangen.

5. Na het verzenden van de bestelling ontvangt u een bevestiging per email met het Track & Trace-code, waarmee u via de site van PostNL gemakkelijk uw bestelling online kunt volgen.

6. Wanneer u bij ontvangst van de goederen schade opmerkt, bijvoorbeeld bij een gescheurde verpakking wilt u deze dan niet in ontvangst nemen en direct retourneren. In dat geval zijn de bijkomende onkosten voor rekening van de verzender. graag stuurt u  een e-mail naar: aromapuur@gmail.com

7. Aromabalance  kan niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van een allergische reactie door één van de ingrediënten. Wilt u hier rekening mee houden en in geval van twijfel uw (natuur)arts raadplegen.