Iedereen weet dat een volledige lichaamsmassage verbazingwekkende effecten heeft op lichaam en geest, maar hoe zit het met een gezichtsmassage? Is het gewoon een ontspannend onderdeel van elke gezichtsbehandeling, of heeft een gezichtsmassage zo zijn voordelen?

Massage traint uw gezichtsspieren

U weet dat uw lichaam regelmatig moet worden getraind om de spieren soepel te houden, maar hoe zit het met uw gezichtsspieren? Ja, ze hebben ook een fitnessregime nodig.  Regelmatige lichaamsbeweging in de vorm van een gezichtsmassage zal helpen die spieren te versterken en uw gezicht er langer jonger uit te laten zien.

Elke vorm van massage helpt om spanning te verlichten

Als u zich gestrest voelt, kunnen de spieren in uw gezicht op dezelfde manier worden aangespannen als uw schouders ineenkrimpen en uw nek pijn doet. Naast de stress kan dit ook leiden tot rimpels, dus kunt u dit tegengaan voordat de spanning zich begint te vertonen op uw gezicht en zichtbaar wordt. Regelmatige massage verlicht de opbouw van spanning in de gezichtsspieren. Als uw huid vettig is en vatbaar is voor acne, is een gezichtsmassage van tien minuten perfect (U wilt niet te veel olieproductie stimuleren), maar voor een normale tot droge huid is maximaal 20 minuten ideaal. Het is ook erg ontspannend en dat is precies wat u nodig hebt als u gestrest bent.

Het verhoogt de bloedsomloop

Als u uw rug of schouder heeft bezeerd, is een massage een ideale manier om de bloedcirculatie op gang te brengen en het bevordert dan ook de genezing. Hetzelfde geldt voor een gezichtsmassage. Uw gezichtsspieren hebben verzorging nodig en zullen een degelijke massage op prijs stellen, zelfs als u deze niet overbelast heeft op dezelfde manier als bij uw pijnlijke kuit- of schouderspieren. Een goede massage op uw gezicht zal helpen om de bloed- en zuurstoftoevoer naar de huid en spieren te verhogen, alles voller te maken en u een jongere en stralende gloed te geven.

Het geeft je een natuurlijke facelift

Massage verhoogt de bloedstroom en zuurstof naar het gebied, waardoor uw hele gezicht verjongt. Hieruit volgt dat regelmatige gezichtsmassages u van nature (en zeer plezierig) een jonger ogend gezicht kunnen geven. Zuurstof staat bekend als een natuurlijke vorm van huidverzorging tegen veroudering en een betere doorbloeding heeft ook het effect dat het de productie van collageen verhoogt, waardoor U van nature een gezonde gloed krijgt.

Het helpt uw huidverzorgingsproducten in uw huid te trekken

Als u geld uitgeeft aan huidverzorgingsbehandelingen van goede kwaliteit, is het altijd goed om te weten dat ze effect hebben. U kunt ook de effecten van uw huidverzorgingsproducten thuis intensiveren, met een beetje hulp van een goede massage.

De verhoogde doorbloeding verbetert de huidtextuur, dus ga thuis door met de behandeling wanneer u uw dagelijkse reinigingsroutines uitvoert. Reinig gewoon uw huid zoals normaal en breng vervolgens een serum en een vochtinbrengende crème aan met een zachte tikbeweging. De masserende werking helpt huidverzorgingsproducten echt gemakkelijker in uw huid te absorberen.

Wat heeft u nog meer nodig om te investeren in een ontspannende gezichtsmassage tegen veroudering?

U ziet er veel jonger uit!

Afhankelijk van de conditie van uw huid, uw leeftijd, huidverzorgingsdoelen , werken regelmatige gezichtsbehandelingen – waarbij één of andere vorm van spierstimulatie door massage wordt gebruikt – in combinatie met dagelijkse huidverzorging om het algehele uiterlijk van uw huid te verbeteren: van één keer per maand (voor normale tot droge huid) tot om de twee weken (voor gecombineerde of acnegevoelige huid) wordt aanbevolen. U kunt ook een massagekuur nemen om het verouderingsproces te vertragen.

 

Voor welke gezichtsmassages kunt u bij mij terecht?

  • Sculptural (buccale) Lift massage
  • Cupping massage
  • Guasha massage & Honing massage
  • Franse Lymfedrainage & Lift  massage